Als klein meisje ( middelste van 3 ) verhuisden mijn ouders ( beide geboren in Nederland) naar het prachtige Meise in België . Mijn papa was een zakenman en de keuze was dus snel gemaakt. Opgegroeid in het mooie Sint Brixius rode en daar ook lagere school gelopen. Later school afgemaakt in Grimbergen atheneum maar passie voor voor horeca en mode bleef groeien. Hier ben ik getrouwd en heb momenteel 2 prachtige kinderen van 26 en -12 jaar.

 

Na de scheiding van mijn ouders, wat toch wel een zware periode was wou ik heel graag naar de Modeacademie in Antwerpen maar daar was helaas geen budget voor. Voor mijn 30 ste wilde ik absoluut een eigen zaak starten en zo gebeurde dat. Café de pomp werd een groot succes en groeide uit tot « thé place to be« in Meise en omstreken . Deze zaak was de pleisterplaats van o.a bekende artiesten zoals Johan Verminnen , Raymond , Jean Blaute maar ook VRT en VTM zaten hier wekelijks aan den toog. Ik heb hier mooie herinneringen aan overgehouden maar helaas liep mijn huwelijk stuk. Ondanks dat we de zaak hebben moeten sluiten bleef dé passie voor wijn , cultuur kunst en mode mij boeien en ik starte een opleiding “ sommelier “ Na deze opleiding werkte ik als vertegenwoordigster voor huizen zoals Grafé -Lecocq, wijnen Dewit en wijnen Cooreman . Ook dit deed ik met passie maar was vaak weg van huis voor het geven van degustatie’s en koos dus voor het moederschap. Mijn zoon baat nu trouwens een café uit in Brussel “ De ‘KFK hope’.

 

Daar ik graag mooi en verzorgt gekleed ga en het belangrijk vind om de nieuwe trends te volgen en je dromen achterna te gaan heb ik in 2015 besloten om een” pop up “ te starten . Mensen gooien teveel mooie spullen weg zoals kledij , handtassen en schoenen. Je bent toch bezig met het milieu en ook geef ik spullen graag een tweede kans. Ik trommelde al mijn vriendinnen bij elkaar en vond een leuke locatie in Sint Martens Bodegem . Deze sympathieke dame heeft mij” een duwtje “ in de juiste richting gegeven en de bal ging aan het rollen. Ben ondertussen een aantal keren verhuist maar mijn droom om al eerste een” Luxe tweedehands” winkel te openen in Vlaams Brabant heb ik kunnen realiseren.

 

Ik hoop dat Halle ook een beetje trots is op zo een mooie nieuwe zaak en dit mag aanzetten tot een toekomstig bezoek van de lokale inwoners Ik ben vast van plan hier te blijven en gezamenlijk dit tot een succes te maken.

 

Lotte Louise